om mono cph

forside   /   om mono cph

om mono

mono cph yder hjælp til erhvervsindretninger og hjælper med rådgivning, bestilling og levering af møbler. Vi hjælper med hele processen indtil vores dygtige montører får alt monteret og færdiggjort.

Vi løser opgaver indenfor modernisering af receptioner, mødelokaler, kontorer og kantiner. Dertil har vi stor erfaring med indretning af restauranter og hoteller, hvor vi også kan hjælpe med  levering og montering af møbler og tilbehør.

Vi arbejder gerne med din arkitekt eller vi kan anbefale én af de erfarne indretningsarkitekter, vi allerede samarbejder med og som vil passe godt til netop din opgave.

Tillige samarbejder vi med nogle af verdens førende designorienterede møbel- og lampeproducenter. Vi har en bred palette af professionelle underleverandører, der giver os mulighed for at levere alt i specialtilpasset inventar. Således leverer vi ikke bare møbler – vi leverer helstøbte løsninger.

processen
Processen starter altid med, at vi lytter til de krav og behov kunden opstiller. I fællesskab finder vi frem til en løsning, både hvad angår selve indretningen; men også hensyntagen til et evt. givent budget. Vi rådgiver i materiale- og farvevalg og stræber altid efter at præsentere kunden for en indretningsløsning, der både matcher virksomhedens profil og kultur, samt optimerer og udnytter arealet bedst muligt for at øge brugertrivslen og give det bedste flow i virksomhedens processer.

erhvervsindretning siden 2007
mono cph har arbejdet med erhvervsindretning siden 2007, hvor Jesper Bothe startede mono cph. Siden da har vi sat vores fingeraftryk på flere store og mindre virksomheders kontorindretninger samt indrettet restauranter og hoteller.

mono & miljø

Vi leverer inventar af høj kvalitet – og med en lang levetid, fordi vi tror på, at en bæredygtig fremtid skal tage afsæt i at begrænse den kortsigtede ”brug og smid væk” mentalitet. Herudover bortskaffer vi al emballage og affald under hensynstagen til miljøet, og planlægger vores kørsel grundigt, således at vi undgår overflødig kørsel.  
 
Vi støtter vores underleverandører i at producere bæredygtige møbler, og har bevidst valgt at samarbejde med en gruppe af leverandører, der producerer møbler efter ”cradle to cradle” filosofien og derved bidrager til et minimum af spild og optimal genanvendelse af materialer. 

Historisk set har der været en opfattelse af, at det koster penge at ”opføre sig ordentligt”. Vi tror på, at der er penge i bæredygtighed – at det på den lange bane er det eneste rigtige for vores kunder, for os og ikke mindst for miljøet.