Om mono cph

om mono

mono cph skaber enkle og gennemtænkte indretningsløsninger, baseret på design, dialog og erfaring. 

mono cph er skabt på et stærkt fundament af medarbejdere med en solid branche erfaring, der hver eneste dag skaber unikke og funktionelle indretningsløsninger i tæt dialog med vores kvalitetsbevidste kunder. 

Vi tror på, at dialog i øjenhøjde og en professionel tilgang til hver eneste opgave, der lander på vores bord, fastholder lange og nære relationer til vores kunder. Vi følger tidens tendenser, så vi altid kan give kunden en relevant og alsidig rådgivning. 

Vores kernekompetence er erhvervsindretning. I en proces der altid starter med, at vi lytter til de krav og behov kunden opstiller, finder vi i fællesskab frem til den optimale løsning, både hvad angår selve indretningen, men også med hensyntagen til et evt. givent budget.  
Vi rådgiver i materiale- og farvevalg og stræber altid efter at præsentere kunden for en indretningsløsning, der både matcher virksomhedens profil og kultur samt optimerer og udnytter arealet bedst muligt, øger brugertrivslen og giver det bedste flow i virksomhedens processer.  

Vi samarbejder med en nøje udvalgt gruppe af erfarne indretningsarkitekter, der hjælper os med at virkeliggøre alle tanker og idéer.  

Tillige samarbejder vi med nogle af verdens førende møbel- og lampeproducenter, og har en bred palette af professionelle underleverandører, der giver os mulighed for at levere alt i specialtilpasset inventar. Således leverer vi ikke bare møbler, vi leverer helstøbte løsninger. 

mono & miljø

Vi leverer inventar af høj kvalitet - og med en lang levetid, fordi vi tror på, at en bæredygtig fremtid skal tage afsæt i at begrænse den kortsigtede ”brug og smid væk” mentalitet. Herudover bortskaffer vi al emballage og affald under hensynstagen til miljøet, og planlægger vores kørsel grundigt, således at vi undgår overflødig kørsel.  
 
Vi støtter vores underleverandører i at producere bæredygtige møbler, og har bevidst valgt at samarbejde med en gruppe af leverandører, der producerer møbler efter ”cradle to cradle” filosofien og derved bidrager til et minimum af spild og optimal genanvendelse af materialer. 

Historisk set har der været en opfattelse af, at det koster penge at ”opføre sig ordentligt”. Vi tror på, at der er penge i bæredygtighed – at det på den lange bane er det eneste rigtige for vores kunder, for os og ikke mindst for miljøet.